Xismin Perusteet

 

Ketä ne X-ihmiset oikein ovat ja millä asialla kyseiset ihmiset ovat? Vastaus = Ihmisten asialla!

Xismin periaate perustuu siihen, että kaikki kategoriat kuten kulttuuri, teknologiat, talous, etiikka ja kaikki muut innovaatiot, palvelee yhteistä hyvää! Saksalaiset ovatkin aikanaan tokaisseet, että siellä missä löytyy ongelma, niin sen viereen pitää keksiä ratkaisu.Samaa mieltä hiinä!

Missä asoioissa sitten konkreettisesti ontuu? Tavallaan ei onnu kaikessa, mutta maailma ei silti mielestäni ole todellakaan valmiskaan.

Esim. kaikki keksinnöt eli teknologiat ja lääketiede ynnä muut asiat kehittyy jatkuvasti, mutta monet muut asiat ontuu aikas lailla juuri yksilötasolla ja perusasioissa.

Mietin tässä yhdessä vaiheessa, että mistä kaikesta voisin ollla kiitollinen. Tein listan ja huomasin, että asiani ovat oikeasti suht kohillaan. Mutta ihminenhän ei ole koskaan täysin tyytyväinen.

Mutta katos kun ihmiset tarvii usein uusia virikkeitä ja Xismin tarkoitus olisikin tarttua tässä 'härkää sarvista!'

Aikaisempi blogi-kirjoitukseni jo tutustutti teille "Locker-Room" ideologian. Eli me rakennettaisiin hyper-kova perusta sekä työ-maailmaa, että harrastus-maailmaa ajatellen, joka vaihtaisi oravapyörä mallin paljon liberaalimpaan että kannustavampaan malliin.

Noi politiikkojen 20€ enemmän tai vähemmän vuodessa leikit, ei ole ratkaisemaasa juuri mitään!

Osaanko minä sitten keksiä parempaa tilalle sitten? Ehkä, sillä olen aikas haka tietyissä strategioissa.

Ok, haha! Huumori on kivaa!

Mutta sitten asiaan: 

On periaattessa kaksi perusasiaa joihin ihmisten ongelmat liittyy, - eli terveys ja raha!

Rahaa ei ole koskaan liikaa, mutta Locker-Room ratkaisisi ainakin tämän asian. Täytyy osata saada ihmisiä innostumaan opiskeluista ja töistäkin, mutta uudella innovatiivisella tavalla vain.

Ihmisten tulot pitäisi nimittäin vakiinnuttaa, eli kaikki saisi sen alkaen 1500€ kuussa takuuvarmalla!

Sitoutuminen 1500e kuussa tarkoittaisi, että olisit valmis 4kk töitä per vuosi vain.

6kk töitä tekevä saisi jo sen 1800€ kuussa tätä varmaa tuloa siis.

Mut se toinen asia mikä ontuu ja paljon, on ihmisten mielenterveyteen liittyvät ongelmat. Mielenterveys-ongelmat kun on  kato ollut isossa nousussa nekin.

Xismin mukaan kaikki mielen ongelmat johtuu einten siitä, että meidän olosuhteet ei anna myötä olla psyykkisesti vakaita ihmisiä. Koko ongelma johtuu siitä, että yksilöntason vertauskuvana on jokin ihannekuva täydellisestä ihmisestä ja samalla me yritetään liikaa olla muotin-mukaisia ihmiskopioita.

Ratkaisu näihin on mahdollista vain, jos ihmisistä tulisi joustavia ja fiksuja strategeja.


Comments