Eläinten ja luonnon asialla

 

Eläinten olosuhteet eläinfarmeissa on kohentunut huomattavasti viime vuosikymmeninä ja tämä trendi saisi jatkua ja tulla entistäkin suurempaan arvoon. X-farmit nimike tarkoittaa farmeja, joissa kukoistaa eläinparatiisi-meininki. Nämä farmit olisivat reservifarmeja, joitten tarkoitus olisi taata terveitten eläinten pysyvyys-kannat kunnossa. Luksusolosuhteet esim. lehmille tarkoittaisi, että he elelisi super-moderneissa olosuhteissa hyvin ruokittuna ja lääkitettynä, sekä hygienia ja kaikki muu tarpeellinen on otettu eläinten ja ihmisten suhteen kunnolla huomioon. 

Esim. lehmienpito-rakennukset olisivat silloin tilavia ja moninaisiakin. Talvimaissa nämä muuajat olisivat talvisin sisällä, mutta talvipuutarhat kylminä aikoina olisivat eläinten suhteen tervetullut uutuus. Nukkumis-sijat saisi nekin olla viimeisenpäälle nekin, eli mukavia sekä helppoja siistiä. 

Kyseiset farmit pitäisi eläimiä hyvänä syntymästä luonnolliseen kuolemaan saakka, ja vain muutamia yksilöitä vietäisiin sieltä lihatuotantoon ja lypsettäviksi sieltä. Kaiken tämän tarkoitus on pitää huoli siitä, että tervettä eläinkantaa on, jos vaikkapa sorkka- tai hullunlehmäntauti jne. saa tuhoa aikaiseksi. 

Samassa myös työntekijät olisivat itsekin siedettävissä työolosuhteissa hekin. 

X-farmit on hyvä investointi molempien, sekä ihmisten että eläinten hyvää ajatellen. Niitä pitäisi perustaa EU:n rahoilla jokapuolelle maailmaa, jotta ihmiset antaisi luonnolle jotain vastaankin. 

Nimesin ne X-farmeiksi koska X-ideologiat tuuppa meikkaamaan perfektii senssii. Ei vara ainakaan siis venettä kaada. Kiitos!

Comments