Makumaailman salat ja kartoitus ovat in

 

Mikä on Üüte? Se on keksimäni nimike ja brändi erittäin tärkeään asiaan, liittyen ruokaan, juomaan ja luonnonlääkkeisiin.Vanhan kansan tietämys ei ole vielä kuollut. Moni ihminen jo kautta aikojen, osasi huomata, että mikä aine ruuassa tai juomassa tepsi mihinkin vaivaan. Nykyään on hemmetisti tuotteita, joilla parantaa oma terveyttään, syöden ja juoden tiettyjä aineita.

Oikeastaan siihen se koko Üüte perustuukin, - eli se mitä suu viestittää makumielessä - niin sitä pitäisi silloin syödä/juoda. Idea olisi kartoittaa kaikki aineet, mitkä mihinkin vajeeseen auttaa. Viski esim. auttaa elvyttämään muistia. Mustikka taassen, auttaa elvyttämään yleiskuntoa ja jaksamaan. Inkivääri hunajan kera, auttaa immuniteetin kohottamiseen.

Üüte-tuotteita pystyisi alkaa kehittämään siis siten, että kartoitettaisiin kaikkien aineitten vaikutukset ihmisten hyvinvointia silmällä pitäen. Pikkupulloissa voisi olla terveellisiä shotteja, joita välillä nauttia. Tai missä tahansa muodossa myös pikkupurtavanakin. 

Kun nyt kuvittelisit porkkanamehun maun, vaikka et olisi sitä nyt jounut, pystyisit hahmottamaan, että mitä asiaa se sinussa elvyttäisi. Chilli-tonnikala auttaa tappanaam kehon kuona-aineita. 

Jos Loviisan S-marketin vuokratiloissa olisi Üüte-kauppa, - menisitkö uteliaana ja kokeilunhaluisena, ostamaan joitain Üüte-tuotteita? Moni varmaan menisi jos hinta olisi suunnilleen "sopiva". Haluaisitko kokeilla neljä-pack shottien vaikutukset, joitten pitäsi parantaa yleisvirkeyttä ja muistiakin? Haluaisit tietty!

Üüte olisi loistava juttu kaikkeen siihen. Nimittäin nappiin menneet makuelämykset oikeeseen aikaan luo uutta positiivista rekisteriä ja auttamaan elämään kauemmin ja terveemminkin.Taste matters and tells what to eat - Üüte research kartoittaisi sen, että mikä auttaa ja mihin. Salmiakki auttaa hermoston parantumiseenkin. Lets do it! Üüte!

Comments