Geniaalisesti Rakentamassa

Rakentamisen neroutta voidaan hakea nykyisin luovista ja etukäteisistä taktisuuksista. Oletko valmis rakentamaan neljä huonetta ja keittiö kokoisen omakotitalon halvalla ja nopeasti? X-structures mahdollistaisi sen.

Kuvittele että jos täyspitkä rekka toisi tontille kaikki tarvittavat osaset ja rakentaisit sen pystyyn hetkessä. Kaikki rekan lavat olisivat numeroituja ja sijoitettuna numerojärjestyksessä tontin viekkuun? Yksi tai kaksi ihmistä saisi kasattua sen talon muutamassa päivässä pystyyn. Miten?

No siten että tehdas joka nämä osaset valmistaisi olisi ajatellut että sen voi kasata kuka tahansa joka on tarpeeksi kypsä rakentamaan kyseisen rakennuksen täysin itse. 10v pystyisi siihen jo kans!

Lavan purku alkaisi lavasta yksi ja loppuisi lavaan x.

Kaikki tarvittava olisi helppo asentaa koska kaikki rakennus-detailit olisivat valmiina kasttavaksi ja merkitty numeroilla ja kirjaimilla, kuten kuvasta sen voit nähdä. Lisäksi kaikki osat olisivat tarpeeksi kevyitä ettei nostureita jne ei tarvittaisi ollenkaan. Tässä teknologia-ratkaisussa olisivat ruuvitkin turhia, koska kaikki ruuvit on turhia tässä mallissamme.

Jos maantasaus on tehty, voit alkaa kasaamaan taloa alhaalta ylös. 1A (kuvassa) olisi eka seinätaso ja se olisi valmistettu olemaan kevytkin vielä. 1A:n sisällä olisi myös sähkötkin valmiina ja pistorasiat niissä kiinni. Periaatteessa kaikki on jo tehtaassa otettu jo huomioon.

Kantavat osatkin olisivat teräsputkesta sekä tarpeeksi kevyitä nekin.
Lisäksi ikkunat voi lykkii paikoilleen 'clerk' kiinnityksillä, - voit siis unohtaa turhat ruuvaukset, koska auton turvavyön-tapainen kiinnitys korvaa kaikki turhat ruuvit, poltit ja mutteritkin.

Kaikki seinät olisivat massatuotantoa ajatellen halpaa ja kustannustehokasta valmistaa. Kantavat osat olisivat kevyttä, mutta kestäävää ja kantavaa terästä. Kukapa ei haluaisi rakentaa taloa viikossa, jossa kaikki on otettu huomioon, asiakkaita ajatellen. Sinä voisit olla Lego-rakentamassa sen pystyyn alle viikossa.

Itse kun rakentaa ei tarvi maksaa huikeita summia sen pystyttämiseenkään. Disaini ja talon koko riippuu talon mallista. Kaikki luksus mahdollista, eikä pullonkaulaa oikeastaan olekaan. Töihin!

Heikki

Comments