Uppoamaton Laiva


Hei! Taaskin vähän visioita ollut päässä lisää. Ryhdyin miettimään alussa loogisia ratkaisuja uppoamattomasta laivasta ja tuli mieleen kaikkea kivaa ja luultavasti järkevääkin. Luulen että suurin osa ajatuksista on jo muillakin ollut mielessä. Toisaalta en ole varma että onko tämä se ratkaisu jota kertoa maailmalle tietoon, koska en itse ole vielä tätä entuudestaan kuullut.

Tehkääpä laiva joka on oikeasti kaksi laivaa. Väritin kuvassa yläosan siniseksi, eli sininsen kohalta laiva pystytään katkaisemaan ja antaa alemman osan upota. Eli vettä täynnä oleva alaosa jos varmasti upottaisi koko laivan, voisi X-laivan tehdä kahteen osaan, jolloin ihmisten siirtyessä nopeasti ylempään osaan, voisi alaosan antaa upota ihan rauhassa, kun lukitus on irrotettu pois ja kulkukohdat suljettu kiinni. Tällainen visio tällä kertaa.. Ne muutkin ajatukset olivat hyviä, esim. tuplaseinät, ilmalla täytetyt sisäpussit sisimmän seinän sisällä, poistovesipumput, sektoroitu laiva jotta vesi jäis vain yhteen sektoriin - tripla-visiirit molemmissa päissä - ehkäpä liuku-paikkaus-seinä joka tukkii reikäkohdan jne.

Ai niin ja pelastus transport jätti-dronet joissa voi roikkua 100 ihmistä per drone pussien sisällä. Tietty muistakaa laittaa pusseihin myös kossua. Droneja vois olla 10 niin kaikenkaikkiaan 1000 ihmistä voitais lennättää heti turvaan. Keinoja kaihtamatta siis. Kiitos!Comments