X-Myymälä


Moi! Uusi tervetullut uudistus ois, että kaikki vähän enemmän asustetut paikat saisi tällaisen uuden palvelun. Elikkä ihmiset voisi shoppailla ostokseensa netin kautta ja saada tilamansa tuotteensa perille asti kuvassa näkyvän rakennuksen ostos-luukkuihin. Loviisassa kyseiset rakennukset voisi sijaita esim. Kuggomisa, Tesjoella, Koskenkylässä sekä Valkossakin. Itse tuotteet kuljetettaisiin näihin lähi-rakennuksiin kahdesti päivässä. Jos vaikka tilasit itsellesi perunaa, valkosipulia ja jauhelihaa, niin nämä tuotteet tulisivat perille jo ensi toimituksessa. Kello 10.00 saapuisivat päivän ensimmäiset tilaukset ja kello 18.00 toisetkin.

Nyt kun vertaa 400 paikallisen kylä-ihmisen uutta käytäntöä tehdä ostokset netissä ja hakea ne lähi-pisteestä, niin suorastaan 400 autoa vähemmän joutuisi ajamaan kaupunkiin asti. Sen sijasta kaksi kuormuria päivässä toisi tilaukset kuvassa näkyvään rakennukseen joka päivä, joten yhetiskunnallisesti säästeittäisiin löpössä, saasteissa ja kylän ajokortittomatkin saisivat hankittua tavaransa huoletta.
  
Tämän mallisessa rakennuksessa saisi olla myös Rutiini-puoti, missä valikoimassa olisi vain muutama "best-buy" tuote eli muutmat mikro-aalto-uuni ateriat, kolmois-oluet siiderit, tupakkatuotteet, päivän sanomalehdet, onnittelukortit, kukat, you get the picture...
Lisäksi rakennuksessa vois olla myöskin parturi-manikyyri ja jopa hammaslääkäri.

Huom. että tilaamalla näitä tuotteita pisteeseen, mitään ei joudu heittämään pois.

Tilaamalla näitä tuotteita pisteeseen voisi maksaa pientä ekstraa.

Tuotteita voisi tilata sekä Tokmannilta, Lidlistä, S-marketista että K-kaupasta. (kahdesti per päivä).

Tässä pisteessä, perushenkilöstössä olisi vain neljä työntekijää eli puodin myyjä ja 3 kaikkea tekevää yleis-työläistä. Kahdella niistä vartija-koulutuskin.

Paikka toimisi myös yleis-posti-pisteenä saada postia perille saakka.

Postiluukuissa saisi olla 3 (kolme) vaihtoehtoa, eli jääkaapin-kylmä, pakaste, tai kuiva-säilytys-kaapistot.

Tavaraa säilytettäisiin luukuissa  24h / tilaukset.

Tilauksien saavuttua saisivat asiakkaat tekstarin että voi tulla hakemaan ne.

Jos olisit halunnut lisää aikaa tilauksien säilytykseen - voisit tekstailla ja maksaa 3 euroa lisää per 24/h - lähettämällä tekstarin. Muuten on Myrskyn Hyrskyn!!!!

Tarvittaisiin joku yleis-ID-kortti jutsku avamaan näitä luukkuja vaa..

Anyone???

Comments